Värikäsittelyt


Meiltä saat kemiallisten värjäysten lisäksi myös kasvivärjäykset.  Värikäsittelyissä hinta määritellään käytettävän värimäärän, värjäystekniikan ja ajan mukaan.  Jos olet epävarma mikä palvelu Sinulle sopisi tai et tiedä kuinka pitkä aika pitäisi varata, voit soittaa meille numeroon 044 241 6944.  Olethan myös meihin etukäteen yhteydessä, mikäli Sinulla on mielessä isompi muutos, niin voimme katsoa Sinulle yhdessä riittävän pituisen ajan.  Värikäsittelyt ilman leikkausta –10%.  Suosittelemme erityisesti raidoituksissa ja muiden vaalennuskäsittelyiden yhteydessä hiusten kuntoa sekä värien pysyvyyttä parantavaa tehohoitoa (Olaplex / Barazilian Bond Builder / K18. / WellaPlex).   Hoidon hinta alkaen 30€/käsittely.

Varaa aika

Balayage-värjäys


Balayage-värjäyksessä raidat maalataan vapaalla kädellä hiuksiin. Balayage-raidoitustekniikka sopii hyvin myös pitkiin värjäysväleihin, sillä tyvikasvu tulee pehmeämmin kuin perinteisessä folioraidoituksessa.

Airtouch-värjäystekniikka


Airtouch-värjäystekniikassa käytetään apuna hiustenkuivaajaa. Hiusosiota ei “neulota” kuten klassisessa raidoituksessa, vaan osio käydään läpi föönillä, ikäänkuin tupeeraa sen ilmalla. Ilmavirta saa lyhyemmät hiukset tipahtamaan otteesta. Hiusväri tai vaalennusaine levitetään jäljelle jääneelle osiolle ja lopputuloksesta tulee mielettömän pehmeä ja kaunis.

Babylights-raidat


Babylights-raidat ovat ohuet ja luonnolliset. Nämä raidat sopivat siis hyvin ohuille hiuksille tai jos et halua voimakkaita raitoja ja värikontrasteja. Babylightseilla voidaan saada isompiakin vaalennuksia halutessaan.