Simply Natural hiustenpidennykset


Simply Natural hiustenpidennykset


Millaiset ovat unelmiesi hiukset?  

Simply Natural hiustenpidennystekniikoita (Mago, sinetit, teippi) käyttäen voimme luoda hiuksiisi lisää pituutta, ryhtiä ja vahvuutta sekä samalla korostaa hiustesi väriä ja vivahteita.

Käytämme skandinaaviselle hiukselle suunniteltua Simply Natural super remy 100% hiusta.  Laadukasta materiaalia käyttäen sekä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla pystymme toteuttamaan parhaat mahdolliset pidennykset.  Niin hyvät, etteivät muut arvaa hiustesi salaisuutta.

Voit varata ajan veloituksettomaan konsultaatioon joko suoraan verkkosivujemme ajanvarauksesta tai soittamalla numeroomme 044 241 6944. Konsultaatiokäynnillä valitsemme yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivan tekniikan sekä laskemme tarkan hinnan kokonaisuudelle.

Varaa aika

Simply Natural Dual Weft


Dual Weft on innovatiivinen teippipidennys. Tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

Suositeltua on huoltaa teippipidennykset noin 6 viikon välein ja hyvin hoidettuna Simply Natural hiusta voidaan käyttää useampaan kertaan.

Simply Natural Mago


Mago hiustenpidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla, jolloin lopputuloksena on erittäin kevyt tunne. Oikein kiinnitettyinä vahvat puuvillalankasolmut pysyvät asiakkaan hiuksissa, kunnes kampaaja poistaa ne. Mago-pidennykset ovat helppo ja nopea poistaa. Mago-osio poistetaan solmua leikkaamalla, jolloin pidennysosio irtoaa.

Mago-hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Suositeltu aika pidennykselle on 3-4kk.

Simply Natural sinetti


Sinetti on erittäin huomaamaton hiustenpidennystapa, myös luonnostaan hennoille hiuksille. Simply Natural sinettipidennykset ovat monien asiakkaiden kestosuosikki.

Suositeltu aika pidennykselle on 2,5-3kk.

Hiustenpidennyksistä Tunteen blogissa


Tehdäänkö nykyään hiustenpidennyksiä?

Hiustenpidennyksistä liikkuu valtavasti erilaisia tarinoita ja myyttejä. Parhaimmillaan ne ovat unelmiesi hiukset ja pahimmillaan ne mitkä erottuvan katukuvasta -ne kaverin laittamat hiukset, jotka…


Muihin blogipostauksiin