Tunne blogi


Tervetuloa Hiushuone Tunteen hiusblogiin! Täältä löydät mitkä hiustrendit maailmalla villitsee, mikä meitä juuri nyt inspiroi ja mitkä trendit kannattaa swaippaa suoraan vasemmalle. Blogin tavoitteena on vastata sinua askarruttaneisiin kysymyksiin hiuksista ja hiustenlaitosta sekä fiilistellä hiusmaailman uutuuksista.

Mikä on tällä hetkellä hiuksissa muodissa?

Pitkä tasamittaisten hiusten kausi on ohi. Tällä hetkellä todella in ovat sekä todella voimakkaasti kerrostetut hiukset että maltillisemmat ja huomaamattomammat kerrostukset. Kevyt kerrostus sopii hennommillekin hiuksille ja kerrostuksella saadaan aikaan ihanasti volyymiä ja liikkuvuutta. Paksuissa ja erityisesti kiharoissa hiuksissa kerrostuksella saadaan aikaan keveyttä ja kiharat pääsevät oikeuksiinsa. Hyvin leikatut hiukset imartelee kasvoja. Kannattaakin ideoida ja miettiä kampaajan kanssa minkälainen malli olisi paras juuri sinulle. 

Lue lisää

Tehdäänkö nykyään hiustenpidennyksiä?

Hiustenpidennyksistä liikkuu valtavasti erilaisia tarinoita ja myyttejä. Parhaimmillaan ne ovat unelmiesi hiukset ja pahimmillaan ne mitkä erottuvan katukuvasta -ne kaverin laittamat hiukset, jotka on vaan tilattu jostain kun “halvalla sai” ja jotka melkein näyttää oikeilta hiuksilta. Laadukas hiustenpidennys on aina 100% aitoa hiusta. Hiustenpidennystekniikoista Hiushuone Tunteessa on käytössä Mago, sinetit sekä teipit.

Kokosimme yhteen useimmin kysytyt kysymykset hiustenpidennyksistä.

Lue lisää

Kuinka saan ohuet hiukseni näyttämään paksummilta?

Kuulemme asiakkailta mitä vinkeimpiä kikkoja ja tapoja millä on yritetty saada paksumman näköiset hiukset.  Yksi suosikki on ehkä perunajauhojen ripottelu hiusten tyvelle -ajaa kuulemma samaa asiaa kuin kuivashampoo. Tässä postauksessa on listattuna vinkit joilla saat heti ilmavammat ja tuuheamman näköiset hiukset.

Lue lisää

Meidän tarina

Hiushuone TUNNE on parturi-kampaamo Helsingin sydämessä Kaartinkaupungissa, vain kivenheiton päässä Espalta. Rikhardinkadun kirjastoa vastapäätä, jugend-talon kivijalassa sijaitseva TUNNE on viimeiseen yksityiskohtaan asti mietitty myös kampaamon sisustuksessa. Haluamme, että “se TUNNE” välittyy astuessasi meille ja siksi liikkeemme on täynnä kauniita yksityiskohtia. Haluamme kampaamon olevan samalla rentouttava sekä inspiroiva ympäristö, ja onkin ollut hauska huomata kuinka usein turistit jäävät ottamaan kuvia kampaamomme julkisivusta.

Lue lisää