Kuinka saan ohuet hiukseni näyttämään paksummilta?

Kuulemme asiakkailta mitä vinkeimpiä kikkoja ja tapoja millä on yritetty saada paksumman näköiset hiukset.  Yksi suosikki on ehkä perunajauhojen ripottelu hiusten tyvelle -ajaa kuulemma samaa asiaa kuin kuivashampoo. Tässä postauksessa on listattuna vinkit joilla saat heti ilmavammat ja tuuheamman näköiset hiukset.

Hiustenpesu

Kaikki lähtee hyvin pestyistä hiuksista.  Olet ehkä huomannut kampaajalta tullessasi, että hiukset pysyvät kauemmin puhtaina ja tuoksuvat ekstra ihanilta.

Kampaajan kikka saattaa olla hiuksille tehtävä tuplapesu. Ensimmäinen vaahdotus vie tuotejäämiä ja rasvaa pois ja toinen vaahdotus viimeistelee pesun tehden hiuksista “kampaajanraikkaat.”

Jos sinulla on hyvin ohuet hiukset niin ehkä joskus on houkuttanut jättää hoitoaine käyttämättä. Hoitoaine kosteuttaa sekä sulkee hiuksen pinnan, mikä tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja ehkäisee hiusten haurastumista ja katkeamista.  Hoitoaine kannattaa levittää pyyhekuiviin latvoihin ja käydä sitten hiukset sormin tai harvalla kammalla läpi, jotta hoitoainetta on varmasti kaikkialla latvoissa.

Föönaus

Ehkäpä tärkein kohta tuuheamman näköisissä hiuksissa on kuitenkin hyvä föönaus hyvien tuotteiden kera. Helpoiten saat volyymia hiuksiin, kun föönaat hiukset pää alaspäin tai eri suunnista, jos pää alaspäin föönauksesta menee pää pyörälle. Harjan käyttäminen föönauksessa tehostaa vaikutusta.  Mikä tästä tekee niin ylivertaisen; hiukset saadaan kohoamaan päänahasta ja hiuksiin tulee ilmavuutta.

Kaksi ihanaa tuoteyhdistelmää föönauksen alle on Living Proof Thickening cream ja Nourishing styling cream tai Sebastian Mousse forte ja Sp Luxe oil.

Viimeistely

Tuuheamman luukin maksimoimiseksi kannattaa hiukset vielä kihartaa!

Kiharoiden alle tarvitset aina pitoa ja lämpösuojaa.  Meidän pitkäaikainen luottotuote Sebastianin Shine Define on tähän täydellinen.

Kauniit ja vaivattomat kiharat saat, kun käännät muotoilurautaa 180 astetta ja vedät muotoilurautaa rauhallisesti alaviistoon hiusosiota pitkin.  Maltti on valttia kihartamisessa ja osiot kannattaa käydä aina rauhassa läpi. Hellä ote raudasta ja anna lämmön vaikuttaa. Kiharat hiuksiin saa ihan samalla ajatuksella kuin lahjapaketin nauha kiharretaan saksilla.  Hiusosion koolla ja suunnalla on myöskin vaikutus lopputulokseen, joten kokeile ihmeessä erilaisia versioita löytääkseni itsellesi parhaat.

Jos muotoiluraudassasi on säädettävä lämpötila, kannattaa se aina säätää mahdollisimman pienelle. Hiusten kunto säilyy parempana ja rauta ei litistä juuri föönattuja hiuksia. Myös monien muotoilutuotteiden lämpösuoja riittää vain tiettyihin asteisiin saakka. Kiharoiden kannattaa antaa jäähtyä ja vasta sitten haroa ne sormin tai harjalla auki.

Viimeinen silaus

Nyt kun hiuksesi ovat melkein täydelliset, mutta haluaisit vielä pienen kohotuksen; vaihda jakauksen puolta. Tämän helpompaa tyvikohotusta ei olekaan!  Tasapainoisemman lookin saat vielä jos tupeeraat kevyesti toiselta puolelta sekä myös takaraivolta.

Loppusilauksena vielä rakennetta Living Proof Dry Volume Blastistä ja joustavaa pitoa saman sarjan Flex-lakasta (ko.lakkaa voit muuten käyttää myös raudan alla).

Kakkospäivä

Päivä 2. Shampoon rakastettu pikkusisko, kuivashampoo freesaa “kakkospäivän hiukset.” Meidän lempparit tähän ovat Sebastian Drynamic ja Living Proof PhD Dry Shampoo.

PhD Dry Shampoo sananmukaisesti pesuaine vieden todella tehokkaasti rasvaisuuden pois jättämättä tunnetta, että hiuksiin tulee lisää tuotteita. Drynamic puolestaan freesaa tyven, mutta antaa lisäksi rakennetta. 

Mitä hiustenlaittorutiineja sinulla on?  Kommentoi alle.