Mikä ja missä on Hiushuone TUNNE?

Hiushuone TUNNE on parturi-kampaamo Helsingin sydämessä Kaartinkaupungissa, vain kivenheiton päässä Espalta. Rikhardinkadun kirjastoa vastapäätä, jugend-talon kivijalassa sijaitseva TUNNE on viimeiseen yksityiskohtaan asti mietitty myös kampaamon sisustuksessa. Haluamme, että “se TUNNE” välittyy astuessasi meille ja siksi liikkeemme on täynnä kauniita yksityiskohtia. Haluamme kampaamon olevan samalla rentouttava sekä inspiroiva ympäristö, ja onkin ollut hauska huomata kuinka usein turistit jäävät ottamaan kuvia kampaamomme julkisivusta.

Pesupaikalta pääsee ihastelemaan Helsingin yhtä kauneimmista sisäpihoista, josta meidän talonmiespariskunta pitää huolen vuoden ympäri

Miten Hiushuone TUNNE sai alkunsa?

TUNNE sai alkunsa kahden naisen pitkäaikaisesta haaveesta avata oma parturi-kampaamo, jossa asiakkaat saavat istahtaa penkkiin ja rentoutua samalla kuin heille tehdään hiustaikoja kauniissa miljöössä, hyvällä tiimillä – tottakai. Tämä haave toteutui maaliskuussa 2018 kun Hiushuone TUNNE avasi ovensa Rikhardinkatu 4:ssä.Tunteen tiimiin kuuluu kuusi pitkänlinjan parturi-kampaajaa, jotka ovat keskenään ystäviä jo vuosien ajalta ja jotka viettävät mielellään myös vapaa-aikaansa yhdessä. Team TUNNE onkin matkannut porukalla eri Euroopan kaupungeissa. Lisäksi koko tiimi vetäytyy vuosittain viettämään yhteistä mökkiviikonloppua Sysmään.

TUNNE on enemmän, kuin liikkeen nimi. Se on henkilökunnastaan välittyvä kiinnostus aina asiakkaiden hyvinvoinnista – yhteistyöhön kollegoiden välillä. Meidän tavoite on pitää yllä lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua. Monipuolinen osaaminen ja ammattitaito näkyy myös kampaamon asiakaskunnassa, sillä Tunteessa käy asiakkaita vauvasta vaariin.

“Meille on tärkeää, että asiakkaille tulisi aina “wau-fiilis”, olit sitten asiakkaana ensimmäistä kertaa tai käynyt jo vuosia samalla kampaajalla.”

Tunteen tiimin jatkuvasta halusta kehittyä kertoo ehkäpä myös se, että päivittäin lukuisat yhteiset WhatsApp-ryhmät täyttyvät uusimmista värjäysvinkeistä, kampaustutorialeista ja muista hiusfiilistelyistä joita metsästetään mm. Instagramista, Pinterestistä ja Youtubesta. Tiimi kouluttautuu säännöllisesti saadakseen inspiraatiota sekä uusia työkaluja työhönsä ja voidakseen palvella asiakkaitaan aina vaan paremmin.

Hiushuone Tunteessa käytetään alan johtavia brändejä kuten Wellaa, Olaplexia ja Living Proofia, mutta ollaan aina myös halukkaita kokeilemaan ihania uutuuksia, kuten sittemmin paikkansa vakiinnuttanutta Brazilian Bond Builder’ia.

“Hiushuone TUNNE on meille kuin toinen koti – toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi viihtymään meille!”

Seuraavassa postauksessa pureudumme yhteen useimmin kysytyimpään aiheeseen, jonka kuulemme asiakkailta; Kuinka saan ohuet hiukseni näyttämään paksummalta?

Mitkä asiat sinua mietityttää hiuksissasi? Kommentoi alle!